Αυτό το μπέρμπον, επεξεργασμένο με υγρή διαδικασία, χαϊδεύει τον ουρανίσκο με νότες βανίλιας, ζαχαροκάλαμου, καραμέλας, σοκολάτας, αμυγδάλων και κακάου σε τέλεια αρμονία. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο - η Γουατεμάλα San Xerardo είναι απλώς τέλεια. Σήμερα, ο καφές καλλιεργείται σε 20 από τις 22 περιοχές της Γουατεμάλας, με περίπου 270.000 εκτάρια, σχεδόν όλα (98%) που καλλιεργούνται στη σκιά. Η παραγωγή της χώρας επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην ποικιλία Arabica και η «υγρή διαδικασία» χρησιμοποιείται συχνότερα για την επεξεργασία καφέ.
Γεύση: Βανίλια, ζαχαροκάλαμο, καραμέλα
Άρωμα: Σοκολάτα, αμύγδαλα, κακάο
Σώμα: Πλούσιο σώμα
Επίγευση: Ευχάριστη γλυκύτητα μελιού
Χώρα: Γουατεμάλα
Περιοχή: Amamtitlan
Αγρόκτημα: San Gerardo
Ποικιλία: Bourbon
Υψόμετρο: 1550 μ.
Μέσος όρος ετήσιου t °: 25 ° C
Επεξεργασία: Υγρό
Επίπεδο ψησίματος: Full city
Βάρος: 1 κιλό
Συσκευασία: Με μονόδρομη βαλβίδα και φερμουάρ για εύκολη
αποθήκευση.
Καλύτερα έως: 6 μήνες από την ημερομηνία ψησίματος.
Εάν θέλετε να αλεσθεί ο καφές για μια συγκεκριμένη καφετιέρα,
γράψτε τον κατά την παραγγελία στο πεδίο: ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
Καφέδες DABOV Specialty Coffee επιλέγεται μετά από πολλές
δοκιμές και γευσιγνωσίες. Επιλέγονται μόνο καφές από φυτείες που
διατηρούν ποιότητα και έχουν κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες
για την καλλιέργεια καφέ. Ο καφές μας είναι στην «ειδική»
κατάταξη και συλλέγεται με το χέρι, ψημένος σε ένα γκουρμέ φούρνο
καφέ και συσκευάζεται εντός 1 ώρας μετά το ψήσιμο για να
διατηρηθεί το άρωμα.
Η τελική τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ.